Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Serveis Municipals en Perill (I)

Serveis Municipals en perill
Ampliar en una finestra emergent Serveis Municipals en perill
Data de publicació: 09.04.14
L'Ajuntament del Papiol, com la resta d'ajuntaments, ha quedat afectat per la nova reforma local del govern de l’Estat. Una reforma recentralitzadora que allunya de tots els municipis competències tan importants com l’educació, la sanitat o l’atenció social, i en el cas dels municipis de menys de 20.000 habitants també afecta a la prestació dels serveis més bàsics (a Catalunya són 882 ajuntaments).

Davant l’atac a l’autonomia local que imposa el Gobierno Central amb aquesta reforma, el món local diu prou. Entitats municipalistes, sindicats i els mateixos ajuntaments, volem fer saber als ciutadans els efectes de l’aplicació de la Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l’Administració Local.

Aquesta llei fa que serveis que actualment rebem els ciutadans siguin atribuïts a una administració superior, sovint allunyada del municipi. Els ajuntaments de menys de 5.000 habitants (un total de 715 a Catalunya) tindran com a únic servei obligatori encarregar-se del funcionament del cementiri municipal.

A dia d’avui els ajuntaments han assegurat un equilibri entre eficiència i qualitat. Aquesta reforma posa en risc aquest equilibri i la qualitat del servei que donen els ajuntaments i reben els ciutadans.

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: