Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Nova campanya contra els excrements de gossos al carrer

Detall d'un dels cartells
Ampliar en una finestra emergent Detall d'un dels cartells
Data de publicació: 20.06.14
L'Ajuntament del Papiol comença una campanya per recordar a tots els papiolencs i papiolenques que tenen gossos la importància que té que en recullin els excrements quan passegen pel carrer. I ho fa donant veu als alumnes de 4t de primaria de l'escola Pau Vila del Papiol. Un carrer net d'excrements beneficia a tot el poble i els alumnes s'han prestat a col·laborar en aquesta campanya elaborant una sèrie de més de 20 cartells que es penjaran durant les següents setmanes per tot el poble.

La participació dels alumnes de primaria en aquesta campanya, es va improvisar després de la visita que van fer els mateixos alumnes a l'Ajuntament en un petit taller que es fa anualment per a donar a conèixer aquesta institució als més petits. L'alcalde i diferents regidors van parlar amb els estudiants i aquests els van fer algunes recomanacions i queixes. Una d'elles era la quantitat d'excrements de gos que es trobaven al carrer del poble. A patir d'aquí es va iniciar aquesta campanya en què són els mateixos nois i noies del poble els qui demanen als propietaris de gossos que no oblidin de recollir els seus excrements, pel be de tot el Papiol.

La regidora de Salut de l'Ajuntament del Papiol, Olga Meca, ha destacat la importància de la col·laboració amb l'Escola Pau Vila en un tema tan sensible com aquest: 'que els més joves es vulguin implicar en la conscienciació social de tots i en un tema tan delicat diu molt dels mateixos infants i de l'escola. És un luxe tenir aquests col·laboradors tan especials per enfortir una política de salut al carrer que té un cost molt elevat per a tot el poble, tant en diners com en el malestar que genera. Estem segurs que els papiolencs que encara no recullen els excrements de gos seran encara més sensibles a la veu dels seus fills'.

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: