Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Nova adjudicació de parcel·les als horts municipals del Papiol

El Papiol tindrà horts urbans
Ampliar en una finestra emergent Horts Municipals del Papiol
Data de publicació: 01.10.14
Els horts municipals del Papiol tornen a obrir convocatòria de places (fins el 14 de novembre) per aquelles papiolenques i papiolencs que vulguin convertir-se en hortolans i tenir un tros on cultivar les seves pròpies hortalisses.

Aquesta serà la tercera convocatòria pública oberta a totes i tots els papiolencs que fa l’Ajuntament per a repartir les parcel·les dels horts municipals. Actualment són més de 30 persones, moltes d'elles ajudades per amics i família, les que són adjudicatàries de parcel·la. Totes elles van participar en les dues convocatòries públiques obertes que van tenir lloc el gener i l’abril de 2014.

Aquest estiu els horts municipals del Papiol han fet una nova adquisició: un compostador de 1.200 litres que ajudarà als hortolans a obtenir compost de qualitat pels mateixos horts municipals. Alhora, s’ha constituït la Comunitat d'Usuaris dels Horts Municipals, que ha de servir per poder canalitzar millor els dubtes, suggeriments i propostes que puguin sorgir entre els mateixos hortolans.

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: