Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Prova pilot de telemesura d'aigua al Papiol

Firma del conveni a la Sala de Plens de l'Ajuntament
Ampliar en una finestra emergent Firma del conveni a la Sala de Plens de l'Ajuntament
Data de publicació: 27.03.15
L'Ajuntament del Papiol i Aigües de Barcelona han signat un conveni per a la realització d'una prova pilot de telemesura per comptadors d'aigua al nostre municipi. Aquesta prova vol ajudar a progressar en l'adaptació de les noves tecnologies que afavoreixin tant la sostenibilitat medieambiental (que inclou l'estalvi d'aigua) com el benestar dels ciutadans.

En l’àmbit de l’abastament d’aigua potable, la telemesura dels comptadors presenten una sèrie d’avantatges respecte el sistema tradicional de lectura que es volen posar a prova en diferents dependència i equipaments municipals:
-El major control de consums permet una millora de la gestió de la xarxa, gràcies a la identificació en temps quasi real de l’aigua registrada pels comptadors.
-Es genera una cultura de consum intel·ligent on el client pot disposar de tota la informació sobre els seus consums amb un click.
-Suposa un primer pas cap a la Gestió de la Demanda Activa per a períodes de crisi hídrica.
-Permet automatitzar tasques manuals de poc valor afegit (lectures manuals) i potencia l’activitat econòmica del sector TIC a la població.

El conveni firmat entre l'Ajuntament i Aigues de Barcelona tindrà una vigència de quatre anys.

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: