Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Fins dimarts 3 de maig no es poden deixar els trastos al carrer

Fins dimarts que ve no es poden deixar els trastos al carrer
Ampliar en una finestra emergent La foto, l’ha fet aquest matí la Policia Local a la carretera de Caldes
Data de publicació: 20.04.16
Avui dimecres 20 d’abril no tocava recollida de voluminosos. Tot i així, la fotografia és d’aquest matí: es tracta d’una muntanya de trastos que s’han deixat al carrer quan no tocava. Aquests voluminosos s’haurien hagut de portar a la deixalleria. Una altra alternativa: qui els hi ha deixat, hauria pogut esperar fins dimarts vinent a la nit per treure’ls a la via pública. Dimecres 4 de maig sí que hi haurà servei de recollida gratuït de voluminosos. Els trastos es podran deixar al costat dels contenidors la nit abans.

L’ÀREA DE MEDI AMBIENT DE L’AJUNTAMENT RECORDA ELS ASPECTES NEGATIUS DE NO RESPECTAR LES NORMES D’AQUEST SERVEI

Programar la recollida de trastos ajuda a evitar tot un seguit de molèsties i riscos. Per exemple, els residus voluminosos a la via pública no només fan lleig, també poden provocar accidents de trànsit si els trastos envaeixen el carrer. Tampoc no s’ha d’oblidar els perills que corren els vianants, d’ensopegades o talls. D’altra banda, hi ha electrodomèstics com les neveres que convé retirar-los ràpidament perquè contenen substàncies nocives i contaminants.

A banda, la retirada no programada comporta un cost afegit.

Judit Solana, tècnica municipal de Medi Ambient: “Aquesta foto és una llàstima, ja que anàvem molt bé. Segons els darrers informes de l’empresa que s’encarrega de la recollida dels trastos al Papiol, els darrers mesos havíem començat a tenir més en compte el funcionament d’aquest servei. Esperem que aquesta tendència no canviï i que la foto d’avui no es repeteixi més”.

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: