Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

No deixeu menjar fora dels contenidors per no atreure porcs senglars

 No deixeu menjar fora dels contenidors per no atreure porcs senglars
Ampliar en una finestra emergent Fotografia feta per un veí del Papiol
Data de publicació: 21.11.16
La presència de porcs senglars a les zones urbanes properes a Collserola va en augment i és un problema, tant per als ciutadans com per als animals. Al Papiol, s’hi han detectat alguns, d’aquests animals, com mostren algunes fotografies fetes pels veïns. L’Ajuntament fa una sèrie de recomanacions per minimitzar la problemàtica.

Es tracta d’un problema perquè són animals salvatges i per tant, han de viure al bosc i no al nucli urbà. D’altra banda, hi ha veïns que han patit destrosses a les seves vivendes i d’altres que han tingut accidents amb el cotxe quan se’ls ha creuat a la carretera un d’aquests animals.

Es recomana evitar que trobin menjar fàcil que els convidi a visitar les zones urbanitzades: No els heu de donar menjar; heu de llençar les escombraries dins els contenidors; no heu de deixar l’aliment de les vostres mascotes al seu abast; i tanqueu horts i jardins perquè no hi entrin.

També es fa la recomanació de conduir amb precaució per les zones on hi ha perill que hi apareguin i, en el cas de veure’ls, avisar a la Policia local (63 673 20 00) i, mai, apropar-s’hi, ja que són salvatges i poden reaccionar violentament.

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: