Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Aprofiteu el servei personalitzat de recollida de trastos

Aprofiteu el servei personalitzat de recollida de trastos
Ampliar en una finestra emergent No deixeu trastos al carrer sense trucar abans a la Deixalleria
Data de publicació: 30.10.17
Quan necessitem desfer-nos de mobles vells, voluminosos o trastos, la primera cosa que hem de fer els papiolencs i papiolenques és posar-nos en contacte prèviament amb la Deixalleria. D’altra banda, el nou servei de recollida a domicili de les restes d’esporga entrarà en funcionament ben aviat, així que l’empresa concessionària del servei de recollida de residus ho tingui tot a punt.

El nou contracte per al servei de recollida de residus al Papiol presenta dues novetats destacables amb les quals es vol facilitar la col•laboració de la ciutadania per evitar que s’abandonin trastos a la via pública incontroladament:1) S’amplia i es personalitza el servei de recollida de TRASTOS I VOLUMINOSOS, que ha passat de ser d’1 a 2 cops al mes.

Funcionament: telefoneu o envieu un correu electrònic a la Deixalleria per dir quina mena de voluminosos necessiteu llençar, i també per acordar on deixar-los perquè el camió que passarà a recollir-los se’ls endugui el 1r i el 3r dimecres de cada mes.

2) S’instaurarà molt aviat un servei de recollida a domicili de les restes de l’ESPORGA (restes vegetals de la poda d’arbres, arbustos, plantes, gespa...).


Funcionament: telefoneu o envieu un correu electrònic a la Deixalleria per concertar dia i hora perquè recullin pel vostre domicili els sacs plens de les restes de l’esporga. Els sacs s’hauran de recollir a la Deixalleria (a canvi d’una fiança de 5 € que es retornarà quan es retorni el sac). El servei es farà dos cops durant la primavera i la tardor; la resta de l’any es farà un cop al mes.

.................................
RECORDEU! Els nous serveis funcionen NOMÉS AMB PREVI AVÍS: 93 673 17 24 o papiol@deixalleries.cat


Recursos relacionats


Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: