Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Tots contra la possibilitat d'abocador a la Pedrera Berta

Els líders dels partits polítics
Ampliar en una finestra emergent Els líders dels partits polítics
Data de publicació: 21.03.14
Aquest dijous 20 de març la Biblioteca Municipal del Papiol ha acollit una xerrada informativa relacionada amb la situació de la Pedrera Berta. Una trobada on els diferents grups polítics del Papiol amb representació al Consistori han mostrat una unitat total en contra de la possibilitat que l'antiga pedrera del Papiol s'acabi reblint amb bales d'ecoparc i transformant-se en un abocador.


La xerrada, que ha reunit una vintena de papiolencs, s'ha articulat mitjançant les intervencions dels diferents líders dels partits, que han verbalitzat, cadascun a la seva manera, la necessitat i voluntat d'anar de la mà en la defensa del municipi:

L'alcalde Albert Vilà, per Junts pel Papiol, ha destacat que 'queda molt clar que en aquest tema anem tots a una. No volem bales d'ecoparc i farem tot el que calgui per impedir-ho'.
El regidor Jordi Bou per CiU ha destacat que 'és el moment de lluitar plegats pel bé de l'entorn natural, del territori i nostre'.
El regidor Salvador Auberni per el PSC ha explicat que ' davant d'una possible agressió exterior el més coherent és actuar units'.
El regidor Joan Borras per ERC ha dit que 'en aquest tema hi ha unitat. Ens tindran al costat de l'Ajuntament'.

Si voleu refrescar la informació sobre els últims aconteixements al voltant de la Pedrera Berta seguiu aquest enllaç:
https://www.elpapiol.cat/papiol/noticies/detall.php?apartat=67¬icia=438

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: