Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Celebrem l’arranjament de Ca n’Amigonet

Un arranjament per a tots els papiolencs
Ampliar en una finestra emergent Un arranjament per a tots els papiolencs
Data de publicació: 02.04.14
Aquest diumenge 6 d’abril l’Ajuntament del Papiol organitza una passejada pel camí de Ca n’Amigonet, per a celebrar el seu arranjament. La trobada comença a les 9.30h a les Escletxes i inclou també un esmorzar amb coca i xocolata.

El camí de Ca n’Amigonet, de 1.600 metres, una important entrada de Parc de Collserola molt utilitzada pels papiolencs i papiolenques com espai de passejada i esport, necessitava una intervenció de millora. L’Ajuntament del Papiol va pactar amb el Consorci del Parc Natural de Collserola el seu arranjament (1,6 km del camí que uneix la font de les Escletxes i Ca n'Amigonet) i el condicionament de diferents indrets del camí com a àrees d’estada. El projecte estava aprovat des de gener de 2012, però fins l’any passat no hi havia pressupost per executar-ho.

Entre les diverses actuacions realitzades destaquen l’arranjament del ferm del camí per tal de fer-lo segur i confortable així com la estabilització d’alguns talussos. Un dels elements més important d’aquesta actuació és la restauració d’una barraca de vinya situada al marge del camí que estava força malmesa. L’Ajuntament també va aprofitar per enderrocar una casa desocupada. Aquesta es trobava en molt males condicions de salubritat i decòrum públic, i la propietat va cedir l'edificació a l’Ajuntament a canvi que aquest assumís el cost, neteja de la parcel·la forestal.

El pressupost de l’arranjament ha estat de 35.000 €, aproximadament, i ha anat a càrrec del Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola

Noticies relacionades
http://www.elpapiol.cat/papiol/noticies/detall.php?apartat=¬icia=393

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: