Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

La Diada Nacional de Catalunya al Papiol

Diada Nacional de Catalunya
Ampliar en una finestra emergent Diada Nacional de Catalunya
Data de publicació: 08.09.14
Aquest any, 300 anys desprès de la caiguda de Barcelona i de tot un país, el Papiol celebra la seva Diada Nacional de Catalunya el vespre del 10 de setembre amb un seguit d'actes institucionals i populars que volen reivindicar el dret a decidir de les catalanes i els catalans.
T'hi esperem!!!


La plaça Rafael Casanovas acollirà a les 20.30h la celebració institucional de la Diada, amb el discurs de l'alcalde del Papiol i l'ofrena floral dels partits polítics i entitats al monument d'un dels herois de la Barcelona de 1714. L'acte anirà acompanyat d'una actuació de la Coral La Perdiu.

A les 21h, a la cruïlla de l’Avinguda de la Generalitat amb el carrer Joan Maragall, l'assamblea Nacional Catalana organitza un V il·luminada al nostre poble per expressar la voluntat de votar.
Més informació al www.facebook.com/Elpapiolxlaindependencia

Dilluns 15 de setembre a les 19.30 h la Biblioteca Municipal del Papiol Valenti Almirall acollirà la presentació del llibre “Com Àustria o Dinamarca. La Catalunya Possible”, una obra que analitza la viabilitat econòmica d'una Catalunya independent i els reptes que afrontaria, com reduir la taxa d'atur, en comparació amb l'experiència de diversos països de l'entorn
europeu. La presentació anirà a càrrec de dos dels autors del llibre, el Sr. Xavier Cuadras i el Sr. Miquel Puig.

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: