Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

El Consell del poble es presenta a les entitats

Vista del poble del Papiol
Ampliar en una finestra emergent Vista del poble del Papiol
Data de publicació: 10.10.14
La Bilioteca Municipal del Papiol ValentÝ Almirall ha estat l'espai on s'han trobat l'Ajuntament amb les entitats del poble per a presentar el Consell del Poble. Aquest dimecres ha comenšat, doncs, un procÚs de constituciˇ del que serÓ el major ˛rgan de participaciˇ del poble. Aquest acabarÓ a primers de 2015 quan s'espera poder celebrar la seva sessiˇ inaugural.

El Consell del Poble, que va ser aprovat per el Consistori Municipal abans de l'estiu, serÓ l'instrument amb el que es dotarÓ el poble per a lĺorganitzaciˇ i participaciˇ ciutadana en els assumptes que afecten a la globalitat del municipi del Papiol. Lĺobjectiu dĺaquest ˛rgan Ús la de facilitar la interrelaciˇ entre les autoritats municipals i la ciutadania respecte dels assumptes amb transcendŔncia polÝtica, econ˛mica o social mÚs rellevants; sense perjudici, evidentment,de les competŔncies pr˛pies dels ˛rgans de govern municipals.

L'alcalde del Papiol Albert VilÓ ha afirmat que 'facilitar la participaciˇ de la gent Ús una de les millors formes per a enfortir la nostra democracia. Finalment hem trobat la manera de dotar-nos d'un ˛rgan de participaciˇ estable i de llarg recorregut al Papiol que farÓ millor el nostre poble'.

En el document adjunt es facilita tota la informaciˇ sobre aquest ˛rgan consultiu i de participaciˇ: les seves atribucions, estructura, membres i normatives de funcionament.

Recursos relacionats

  • Consell del Poble (L'˛rgan de participaciˇ de la ciutadania al Papiol)
     pdf  Arxiu PDF (39,42 Kb) - Data de publicació: 10.10.14

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 Ě 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 Ě Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: