Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Nou Compost del Papiol

Horts Municipals del Papiol
Ampliar en una finestra emergent Horts Municipals del Papiol
Data de publicació: 18.11.14
Els Horts Municipals del Papiol van generar molta esporga a l'inici de la tardor. De cara a millorar el canvi de cultius als horts municipals d’aquesta esporga se’n farà compost. Una part es produeix en els mateixos horts, a les caixes compostadores, i una altra part es portarà a la planta de compostatge de Sant Cugat del Vallès, on juntament amb la brossa orgànica recollida al nostre municipi (i a d'altres de veïns) es fa un compost de bona qualitat.

Properament es recollirà l'esporga acumulada als horts municipals i es portarà a la planta de compostatge de Sant Cugat i aprofitant el mateix viatge, es carregarà compost madur per abonar els horts municipals.

Compostar vol dir sotmetre totes les deixalles orgàniques de la cuina, la llar i el jardí a un procés natural de transformació fins que s'obté el valuós compost, que és un producte que millora l'estructura del sòl, li dóna fertilitat, tot estalviant els fertilitzants artificials. Amb el compost es tanca el cicle de la natura i tornem al sòl allò que el sòl ens ha donat en forma de fruita, verdura, cereals, etc....

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: