Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Neix Cria Papiol, un espai de trobada per a mares amb fills petits

Cria Papiol, un espai per millorar la vida dels nostres infants
Ampliar en una finestra emergent Cria Papiol, un espai per millorar la vida dels nostres infants
Data de publicació: 18.02.15
El proper divendres 20 de febrer tindrà lloc al Papiol la primera trobada per a mares i futures mares (dones embarassades) amb nens entre 0 i 36 mesos que volen potenciar la criança respectuosa, aquella que reforça el vincle mare (pare)- fill, donant al nadó/nen la confiança i el suport per créixer amb seguretat, respectant els seus temps i les seves necessitats en el seu creixement i donant-li suport en el seu dia a dia.

Aquest espai de trobada, reunirà totes aquelles mares que hi vulguin participar, un cop per setmana al Casal de la Dona del Papiol (divendres 20 de febrer de 2015 a les 17h, primera sessió). La idea es trobar-se per a poder compartir experiències, dubtes, etc, sobre l’alletament, la cura del nadó i altres inquietuds.

Cria Papiol neix fruit de la iniciativa d'una voluntària del Papiol que va fer una instancia a l’Ajuntament proposant crear un grup de criança. La idea va agradar molt i, des de l'Ajuntament, es va impulsar el contacte amb un grup de mares que també tenia interés per crear un grup d’aquestes característiques.

Tot i que majoritàriament son les dones les que dediquen més temps a la cura dels mes menuts, també es cert que ho fan molts homes, pel que aquest grup no exclou a ningú, tant papes com mames, poden participar i són benvinguts.

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: