Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Constituït el Consell del Poble del Papiol

Constituït el Consell del Poble del Papiol
Ampliar en una finestra emergent Els membres del Consell després de constituir-se
Data de publicació: 04.03.16
Ahir al vespre es va constituir l’òrgan consultiu local que ha de promoure la participació dels ciutadans en els afers d’importància per a la comunitat. Durant aquesta primera reunió del Consell del Poble, es van nomenar les persones que han estat designades membres d’aquest òrgan. La sessió d’ahir, pel fet de ser la constitutiva, va ser pública, oberta a tothom. Els consellers tornaran a reunir-se d’aquí a unes setmanes. De cara a la següent convocatòria, hauran de proposar les dues persones que falten per acabar de completar el Consell.

Tant Joan Borràs, l’Alcalde, com el regidor de Participació Ciutadana, Salvador Auberni, tots dos encarregats dels parlaments de l’acte, van coincidir en que l’organització política de les societats democràtiques actuals necessiten tenir en compte el pluralisme, la participació i la deliberació.

El Consell es renovarà després de cada convocatòria electoral municipal.


D’esquerra a dreta a la foto: Olga Cervelló, Salvador Auberni, Eduard Serra, Ana Schkot, Martí Giménez, Núria Martín, Joan Borràs, Anna Serra, Carles Portabella, Maria Solé, Ramón Fernández, Cristina Torrrent, Jaume Vendrell, Nelson Nicola Liesegang i Teresa Bofarull. No van poder assistir a la reunió: José Avilés i Ramon Figueras.

ELS MEMBRES DEL CONSELL DEL POBLE

**PRESIDÈNCIA**

L’Alcalde, com a president del Consell: JOAN BORRÀS ALBORCH.
1 regidor escollit pel Ple, com a vicepresident: SALVADOR AUBERNI SERRA.


**REPRESENTACIÓ POLÍTICA**

1 representant de cadascun dels partits polítics locals amb representació al consistori. Aquests membres no poden ser regidors i han estat proposats per acord del Ple, després que es va consultar amb els portaveus dels grups polítics locals: MARTÍ GIMÉNEZ GARRIDO (Junts pel Papiol), Mª TERESA BOFAFULL MORA (CDC), CRISTINA TORRENT ORIOL (ERC), ANA SCHKOT LOZANO (SUMEM).


**REPRESENTACIÓ DE LES ASSOCIACIONS DE MARES I PARES D’ALUMNES LOCALS** (a proposta de les associacions)

RAMÓN FERNÁNDEZ TORRES (AMPA de l’escola bressol) i ANNA SERRA GARCIA (AMPA de l’escola Pau Vila).


**REPRESENTANTS DE LES ENTITATS I ASSOCIACIONS LOCALS** (a proposta de les associacions)

2 representants del conjunt d’associacions i entitats culturals: EDUARD SERRA SUBIRÀ (Associació Museu del Papiol) i MARIA SOLÉ CATALÁN (Associació Setmana Cultural).

2 representants del conjunt d’associacions i entitats esportives: NELSON NICOLA LIESEGANG (Triatló Baix Llobregat) i RAMON FIGUERAS GARRIGA (GEP).

2 representants del conjunt d’associacions i entitats socials (un de les quals, segons els estatuts del Consell, ha de ser del Casal d’Avis): JAUME VENDRELL FAURA (Casal d’Avis) i NÚRIA MARTÍN MOLINA (Esplai Pa Amb Tomàquet).

1 representant de la Unió de Comerciants del Papiol: JOSÉ AVILÉS ROA.

1 representant de l’Associació del Polígon Industrial Sud: CARLES PORTABELLA NADAL.


**2 CIUTADANS DE RECONEGUDA VÀLUA**

Que no han de pertànyer a cap entitat o associació local i que seran proposats pel Consell durant la propera sessió.


**SECRETÀRIA DEL CONSELL**

La treballadora municipal OLGA CERVELLÓ ARCOS.Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: