Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

L’Ajuntament i l’AMB convoquen la ciutadania a participar demà en unes jornades sobre aspectes del Pla d’Acutació Metropolità d’incumbència del Papiol

L’Ajuntament i l’AMB convoquen la ciutadania a participar demà en unes jornades sobre aspectes del Pla d’Acutació Metropolità d’incumbència del Papiol
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 02.05.16
El Papiol és un dels 36 municipis que pertanyen a l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i les decisions que es prenen des d’aquesta administració relacionades amb les àrees de competència de l’AMB són d’interès per a la població papiolenca. Demà, a la sala d’actes de l’Ajuntament del Papiol a partir de les 19 h, hi haurà una jornada de participació ciutadana i de debat sobre alguns dels aspectes del Pla d’Actuació Metropolità que tenen un efecte directe en la nostra localitat. A la sessió, hi està convidat tothom, especialment els membres del Consell del Poble.

Hi assistiran representants i dinamitzadors de l’AMB, i Joan Borràs, alcalde del Papiol i conseller del govern d’aquesta administració metropolitana.

L’AMB ha organitzat 6 sessions d’aquest tipus: a Sant Vicenç dels Horts, al Prat, a Torrelles, a Badalona, a Cornellà, a Sant Cugat del Vallès i al Papiol.

La jornada s’ha previst per a les 7 de la tarda i es calcula que duri un parell d’hores, durant les quals els ciutadans i ciutadanes que hi assisteixin podran dir la seva sobre el Pla d’Actuació Metropolità i fer-hi aportacions. Durant la reunió també es farà també un breu resum d’aquest full de ruta metropolità 2015-2019.

La trobada, a més, servirà per explicar el paper de l’AMB com a institució governamental de caràcter supramunicipal.

ELS TEMES DE LA JORNADA

Les àrees de competència de l’AMB tenen a veure amb la cohesió social, la planificació territorial i d’urbanisme, la mobilitat, el transport, la gestió de residus, l’abastament d'aigua, la protecció del medi ambient, l’habitatge social, les infraestructures o la promoció econòmica del territori metropolità.

Es tractarà de treballar sobre temes que afecten El Papiol i sobre els quals l’AMB té a dir.


Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: