Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

‘Som Papiol’ octubre 2016: El Papiol ha començat un nou curs

‘Som Papiol’ octubre 2016: El Papiol ha començat un nou curs
Ampliar en una finestra emergent La revista anuncia les coses importants que passaran al Papiol aquesta tardor
Data de publicació: 04.10.16
Ha sortit un nou butlletí d’informació municipal del Papiol, ‘Som Papiol’. Aquests dies rebreu la revista a casa. La distribució és gratuïta. També podeu accedir a la versió digital a través del web de l’Ajuntament. En aquest número, trobareu el resum de les coses més rellevants que han passat al Papiol durant l’estiu o la presentació dels grans reptes del govern municipal per al curs 2016-2017.

Aquest número d’octubre parla de les diferents festes que tenen lloc al Papiol durant tot l’estiu, des de Sant Joan i fins a l’Aplec de la Salut, i sobretot de la Festa major. La sortida d’aquesta revista coincideix amb l’inici del curs polític 2016-2017 i, per això, s’ha aprofitat per anunciar alguns dels projectes que durà a terme l’Ajuntament els propers mesos. El butlletí també recull informació relacionada amb els recursos econòmics que permetran tirar endavant aquests reptes.

La secció Tu fas Papiol en aquesta ocasió està dedicada a una entitat local relacionada amb l’educació, l’esplai Pa amb tomàquet, que aquest curs celebra el seu 10è aniversari. I la secció Fem memòria —una secció que promociona la recuperació i la conservació de la memòria històrica papiolenca— parla de com era anar a l’escola pública al Papiol fa 50 anys.

El proper número de la publicació ‘Som Papiol’ sortirà cap al final de la tardor i al començament de l’hivern.

Podeu accedir a les versió digital de la publicació a través d’aquest enllaç: http://www.elpapiol.cat/papiol/apartats/index.php?apartat=254

Recordeu que l’actualitat del dia a dia al Papiol es pot seguir a través del web municipal i de la pàgina de l’Ajuntament a Facebook.


Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: