Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

La policia demana que se’ls avisi davant qualsevol sospita o indici de robatori

La policia demana que se’ls avisi davant qualsevol sospita o indici de robatori
Ampliar en una finestra emergent La policia demana que se’ls avisi davant qualsevol sospita o indici de robatori
Data de publicació: 25.01.18
Diferents cossos policials treballen coordinadament per posar fi a l’onada de robatoris a domicilis que estan patint diversos municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona. Al Papiol, el proper dilluns tindrà lloc a l’Ajuntament reunió en la qual responsables del Govern local, Policia Local i Mossos parlaran sobre diferents aspectes de la seguretat de la població, entre els quals, els robatoris a les llars.

Amb l’objectiu de dificultar l’activitat dels lladres, aquests dies s’ha incrementat la presència policial al Papiol. D’altra banda, els cossos de seguretat demanen la col•laboració de la ciutadania en aquest sentit:

1) Recomanen als veïns que, a més, prenguin certes mesures per evitar que els delinqüents entrin a robar a les cases.

Per exemple, tancar bé tots els accessos a l’hora d’anar a dormir i també si no hi ha ningú a casa, instal•lar alarmes si a les vivendes es guarden objectes de valor, connectar sempre l’alarma quan la casa es quedi buida o evitar parlar amb desconeguts sobre vacances, viatges o altres absències. Ajuntament, Policia Local i Mossos recorden que la prevenció és la millor mesura perquè no hi hagi robatoris als domicilis.

2) Demanen als veïns que davant de qualsevol indici de robatori o sospita, no dubtin a trucar a la Policia Local del Papiol: 93 673 2000.


Trobareu més recomanacions d’aquest tipus a l’enllaç següent:
http://mossos.gencat.cat/ca/prevencio/consells_de_seguretat/de_seguretat_al_domicili/


Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: