Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Més vida pel centre del poble

Imatge de la Baixada de Ca n'Esteve
Ampliar en una finestra emergent Imatge de la Baixada de Ca n'Esteve
Data de publicació: 26.08.13
En els últims anys, actuació rere actuació, l’àrea del voltant de la plaça de Gaudí (La Florida) ha viscut una de les transformacions urbanístiques més importants en els últims anys. Aquesta zona del Papiol, distribuïdora del trànsit i punt d’accés a les diferents àrees del poble, reneix amb més vida gràcies a l’augment de l’espai públic per a la ciutadania i la seva utilització com a una de les places centrals del poble..


L’Ajuntament va arranjar aquesta primavera la plaça Gaudí - Baixada de Ca n’Esteve, i els fruits s’estan a començant a viure aquest estiu. L’actuació del consistori va ser fruit de la negociació entre el mateix Ajuntament i els propietaris de Can Tintoré, la casa situada a la plaça Gaudí del poble, que es va enderrocar a finals del 2012.

Amb l’enderroc d’aquesta casa, que es trobava en mal estat de conservació, es va aconseguir alliberar un espai i augmentar el terreny per a vianants alhora que es contribuïa a millorar els accessos en direcció a la Biblioteca Municipal del Papiol Valentí Almirall.

L’Ajuntament va urbanitzar el vial de la Baixada de Ca n’Esteve i va ampliar-ne la calçada, va dotar el vial de voreres, es van soterrar les línies elèctriques i es va plantar un nou arbrat, entre d’altres actuacions.

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: