Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

L'Ajuntament torna a queixar-se a la Generalitat per les inundacions a l’entrada del poble

La Generalitat no fa un bon manteniment
Ampliar en una finestra emergent La Generalitat no fa un bon manteniment
Data de publicació: 03.10.14
L’Ajuntament ha tornat a queixar-se per enèsima vegada a la Generalitat de Catalunya pel mal manteniment dels col·lectors, els embornals i les canalitzacions que passen per sota de les seves infraestructures (antiga carretera, C-1413Z i la nova carretera, C-1413A). Aquest mal manteniment és la causa, segons els tècnics de l’Ajuntament, que s’hagi tornat a inundar l’entrada del poble i la zona del Papiol de Baix amb els aiguats de les últimes setmanes.

L'alcalde del Papiol, Albert Vilà, i el regidor Òscar Alujas es van reunir amb el director general d'Infraestructures de Mobilitat Terrestre de la Generalitat de Catalunya, Javier Flores, el passat juliol per traslladar de nou diferents queixes i preocupacions relacionades amb diverses infraestructures del Papiol, entre d’altres les habituals inundacions de l’entrada del poble quan hi ha un gran aiguat. La Generalitat va afirmar que treballaria per a solucionar-ho, però no ha estat així, o no ha estat suficient.

Òscar Alujas, Tinent d’alcalde i regidor de Territori, ha afirmat que “els ajustos de pressupost també han arribat a la conservació de carreteres. Malgrat que alguns pensin el contrari, això abans no passava. Ha començat a succeir de forma habitual en aquests últims anys. I això només respon a la falta de manteniment de la Generalitat. L’Ajuntament ha d’assumir una nova competència, ara? Hem de sumar el cost del manteniment d’aquesta zona als quantiosos endarreriments econòmics que té la Generalitat amb el nostre Ajuntament? Si cal, ho farem, però encara confiem que aquest tema es pugui resoldre el més aviat millor. Encara que com a administració local no tinguem les competències ni els recursos, continuarem treballant per buscar una solució a aquest tema. Des de l’Ajuntament agraïm la paciència dels veïns i veïnes del Papiol envers aquest problema”.

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: