Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

El Papiol, un poble segur durant les festes

Policia Local, policia de proximitat
Ampliar en una finestra emergent Policia Local, policia de proximitat
Data de publicació: 15.12.14
Un any més en aquestes dates nadalenques, els Mossos d’Esquadra i la Policia Local del Papiol, han posat en marxa el dispositiu 'Grèvol', amb l’objectiu de reforçar la presència policial en aquelles zones de més activitat comercial. L’estratègia policial té com a objectiu reforçar les patrulles de visualització, intercanviar informació de manera personalitzada amb els comerciants del Papiol i oferir consells de seguretat a través de l’ús de les noves tecnologies. La prevenció, el treball conjunt i la suma d’esforços són les millors eines per seguir amb els bons estàndards de seguretat del nostre poble.

El dispositiu té dues fases diferenciades:

*Primera: Presentació del programa mitjançant contactes de qualitat personalitzats amb el món empresarial i comercial de la vila, xerrades, correus electrònics i repartiment de tríptics en les quals es facilitaran consells de seguretat per prevenir els fets delictius més habituals en aquesta època de l’any.

*Segona: Patrullatge intensiu i accions policials concretes de seguretat ciutadana i mobilitat dirigit als eixos i superfícies comercials i empresarials i a les celebracions d’aquesta època de l’any. Concretament, fins el 12 de gener.

Els objectius del dispositiu Grèvol són:

· Prevenir i/o reduir els fets delictius que es produeixin en els àmbits considerats estratègics atenent les condicions específiques que es donen durant la campanya nadalenca (aglomeracions, augment d'activitat comercial, etc...)

· Garantir la seguretat en la mobilitat en la xarxa viària, en la xarxa del transport públic i en els grans eixos de connexió

· Garantir el normal desenvolupament de les activitats i esdeveniments específics d'aquest període

· Augmentar la percepció de seguretat en els diferents àmbits d’actuació.

· Fomentar la implicació i coordinació en matèria de seguretat amb els actors del procés (personal de seguretat privada, comerciants, etc...)

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: