Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

El Papiol ja té BICIBOX, a l’estació de RENFE

El Papiol ja té BICIBOX, a l’estació de RENFE
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 20.07.16
L'Ajuntament del Papiol, en coordinació amb l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), amb la finalitat de cobrir la demanda dels usuaris, ha instal•lat un mòdul del servei d'aparcament de bicicletes BICIBOX, a l’estació de trens del poble. El servei, que és gratuït, funciona des de divendres passat.

D’altra banda, l’Ajuntament del Papiol ha acordat amb l’empresa que gestiona el servei de l’autobús urbà que les bicicletes podran fer el viatge de pujada de l’estació al nucli urbà al bus, sempre que hi hagi lloc i les bicis no estiguin brutes.

COM FUNCIONA?


En la instal•lació, els ciutadans i ciutadanes podran aparcar la seva bicicleta i deixar-la aparcada i protegida. Aquelles persones que vulguin fer-se usuàries d’aquest servei, hauran de demanar una targeta personal amb la qual podran obrir un compartiment per estacionar-hi la bici. Els dies laborables, les bicis s’hi poden estar fins a 48 hores i els caps de setmana, fins a 72. Només s’haurà de pagar el servei quan s’excedeixi el temps màxim d’estada.

AQUESTA FESTA MAJOR TREU-TE LA TARGETA BLAVA!

La targeta del BICIBOX es pot aconseguir a través d’Internet. Entra a www.bicibox.cat, introdueix les teves dades personals i registra la teva bici. Al cap d’uns dies, rebràs gratis la targeta.

En el marc de la Festa Major del Papiol, divendres 29, durant la festa de l’energia sostenible, d’11 a 13 h, a la pista ludicoesportiva, els interessats en aquest servei podran obtenir en aquest lloc i al moment la targeta BICIBOX. Caldrà només que hi duguin DNI o NIE, targeta bancària i la bicicleta.
Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: