Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Nous senyals verticals amb els noms dels carrers de la zona industrial

Nous senyals verticals amb els noms dels carrers de la zona industrial
Ampliar en una finestra emergent Per a la franja superior de la placa s’ha triat un to argilós com a color corporatiu
Nous senyals verticals amb els noms dels carrers de la zona industrial
Ampliar en una finestra emergent S’han deixat aquestes plaques antigues dels edificis per reforçar l’orientació
Data de publicació: 17.08.16
Els vells senyals verticals que indicaven els carrers de la zona del polígon industrial Sud del Papiol han estat reemplaçats per uns de nous, més visibles. La placa del senyal és més gran, el fons és de color blanc i les lletres amb el nom de la via, negres. A més, són reflectants, perquè també es vegin a la nit. Aquest tipus d’actuacions responen a la voluntat de millorar els polígons del municipi.

Els senyals antics substituïts ja tenien molts anys. Eren més petits, amb el fons blau i les lletres blanques; i s’havien fet malbé a causa de la intempèrie i amb el pas del temps. Ara, s’hi han col•locat una trentena de pals amb dues plaques cadascun, per indicar el nom dels carrers a les cruïlles. D’altra banda, com a reforç, s’han conservat les plaques que ja hi havia a les parets de les naus.

La zona de què parlem queda propera a la urbanització del Trull i a les instal•lacions esportives municipals. Molts conductors passen pels carrers industrials per sortir del poble i evitar el pas pel centre de la població. Amb aquesta actuació es vol millorar les zones industrials del municipi, mantenir-les en bon estat i fer-les més atractives. I també es vol millorar l’accessibilitat al poble, amb una senyalització que faciliti l'orientació.

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: