Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Més places de pàrquing a l’estació de tren

Més places de pàrquing a l’estació de tren
Ampliar en una finestra emergent Al nou aparcament hi cabran més cotxes que actualment
Data de publicació: 05.12.16
El 2017 els papiolencs i papiolenques estrenarem el nou pàrquing públic de l’estació de tren. Aquests dies ja hi han començat els treballs previs. Es tracta d’una obra necessària: actualment hi ha molta gent que va fins a l’estació amb el seu vehicle particular per agafar després un tren. D’altra banda, cal reordenar la zona i fer-la més segura per als vehicles i els vianants.

Actualment, només existeixen unes quantes places habilitades per a l’estacionament de cotxes al costat de l’estació, però són insuficients. Un cop queden ocupades, la resta de vehicles queden estacionats al marge de la carretera o sobre la vorera. De dilluns a divendres, hi ha algun moment en què s’hi poden veure gairebé un centenar d’automòbils.

Els treballs que s’hi faran consistiran a ampliar l’espai de places habilitades, unes 65, en una parcel•la de terreny entre la carretera i la via, abans d’arribar a l’estació. També es renovarà l’enllumenat públic de la zona.

Les obres estan cofinançades entre l’Ajuntament del Papiol i la Generalitat. El cost del projecte és d’uns 95.600 euros.

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: