Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Els primers a estrenar el pàrquing de l’estació

Els primers a estrenar el pàrquing de l’estació
Ampliar en una finestra emergent El nou pàrquing de l'estació del Papiol aquest matí
Data de publicació: 03.02.17
Aquest matí ha entrat en funcionament el nou pàrquing públic i gratuït de l’estació de tren del Papiol. Les obres van començar a finals de l’any passat i han consistit a condicionar com aparcament una parcel•la de terreny entre la carretera i la via, abans d’arribar a l’estació. L’enllumenat de la zona d’aparcaments també es nou. El nou pàrquing té 68 places.

L’Ajuntament del Papiol va demanar el suport econòmic per al finançament dels treballs a la Generalitat, a l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), a Renfe i a Adif (entitat pública que administra les infraestructures ferroviàries de l’estat).

Finalment, l’Ajuntament compta per al cofinançament de les obres del nou pàrquing, pressupostades en uns 95.600 euros, amb la Generalitat i amb l’AMB, amb qui està pendent de signar un conveni que formalitzi la col•laboració.

Es tractava d’una obra necessària, ja que és molta la gent que va fins a l’estació amb el seu vehicle particular per agafar després un tren. D’altra banda, calia reordenar la zona i fer-la més segura per als vehicles i els vianants.

En aquest sentit, encara faltarien algunes millores, i per això l’Ajuntament ha demanat la col•laboració de la Generalitat perquè s’encarregui de millorar el pas de vianants que hi ha davant del túnel que creua per sota l’AP-2 i que utilitzem per anar a peu a l’estació.

L’Ajuntament també ha arribat a un acord amb la concessionària d’autopistes Abertis perquè arrangi aquest túnel.


Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: