Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

La Policia del Papiol s’afegeix a la campanya ‘Escuts solidaris’ contra el càncer infantil

La Policia del Papiol s’afegeix a la campanya solidària ‘Escuts solidaris’ contra el càncer infantil
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 01.12.17
La Policia Local del Papiol s’ha sumat a la campanya ‘Escuts solidaris’ per vol contribuir a la tasca d’investigació mèdica contra el càncer infantil. La proposta vol recaptar fons a través de la venda d’uns escuts adhesius especials: uns escuts que combinen la insígnia policial del Papiol amb l’etiqueta “#pelsvalents”, que identifica la lluita dels nens i nenes contra la malaltia.

La campanya ‘Escuts solidaris’, impulsada per les policies locals de Caldes de Malavella, Hostalric i Sant Celoni, i a la qual s’han anat sumant els cossos policials d’altres municipis, com ara El Papiol, pretén recaptar diners a través de la venda dels escuts als veïns i veïnes del poble a un preu de 4 euros.

Es tracta d’uns distintius que es poden enganxar molt fàcilment amb la planxa a qualsevol peça de roba, com a la jaqueta o a la dessuadora; també a la motxilla o la carpeta del col•le. Són de roba, de color negre i brodats amb fil daurat.

La recaptació es destinarà íntegrament a col•laborar amb la recerca que fa el Sant Joan De Déu Pediàtric Center de Barcelona.

Els Escuts solidaris de la Policia Local del Papiol es poden adquirir a l’OAC de l’Ajuntament. També podeu trucar al 93 673 2000 si voleu demanar-los directament als agents.


Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: