Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

El pati del Castell del Papiol s’habilita com a pàrquing temporalment

El pati del Castell del Papiol s’habilita com a pàrquing temporalment
Ampliar en una finestra emergent Els aparcaments estaran regulats segons les normes de la Zona Blava local
Data de publicació: 12.03.18
Demà dimarts 13 de març quedarà obert al públic el pati del Castell com a pàrquing públic gratuït mentre duri la rehabilitació del carrer Major i de la plaça de l’Església. Aquest aparcament provisional, amb entrada per Abat Escarré, es podrà utilitzar temporalment com a pàrquing alternatiu a les places que han quedat inutilitzables arran dels treballs a la zona.

Horari: l’horari d’ús d’aquest pàrquing quedarà limitat a un horari: de 8 a 21 h. De les 21 h a les 8 del matí del dia següent quedarà tancat amb clau, i a dins no podrà dormir cap vehicle.

Zona Blava gratuïta limitada a 1 hora:
les places d’aparcament que s’hi habilitaran són places de Zona Blava, amb l’objectiu de facilitar la rotació i l’accés als comerços de la zona. Això vol dir que els vehicles que hi estacionin hauran de tenir en compte els horaris i les normes de la Zona Blava local (indicades als senyals de les zones blaves).

Accés: es podrà accedir al pàrquing del Castell per aquest camí: carrer de Francesc Macià, carrer del Dr. Fleming i carrer de l’Abat Escarré.

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: