Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Entrada lliure a la piscina amb motiu del final de la campanya d’estiu de la UCP

Entrada lliure a la piscina amb motiu del final de la campanya d’estiu de la UCP
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 28.08.18
La festa de final de campanya d’estiu de la Unió de Comerciants del Papiol es farà aquest diumenge 2 de setembre a la piscina municipal. Amb motiu de la festa, l’entrada a aquesta instal·lació serà lliure des de les 12 a les 14 hores per als empadronats al Papiol. La regidoria de Comerç de l’Ajuntament dona suport a la campanya. Enguany s’hi ha sumat la regidoria d’Esports.

Amb l’objectiu de potenciar el comerç local, premiar i fidelitzar els clients, ja fa anys que els establiments de la Unió de Comerciants i Serveis del Papiol organitzen de cara a l’estiu campanyes promocionals. Per cada compra, els clients obtenen una butlleta per participar en el sorteig d’una excursió. Aquest diumenge 2 de setembre tindrà lloc aquest sorteig, durant la festa a la piscina. Hi haurà vermut.

Els premiats seran convidats a l’excursió que cada any organitza el gremi. La destinació és sorpresa. Si esteu interessats en comprar un tiquet per anar-hi, demaneu informació als establiments associats a la Unió de Comerciants. O proveu sort en el sorteig. Els botiguers ens animen a fer compres aquests últimes dies de la campanya.

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: