Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Aquest dissabte hi ha manifestació

Amb l'escola catalana i en català
Ampliar en una finestra emergent Amb l'escola catalana i en català
Data de publicació: 10.06.14
'Per un país de tots, decidim escola catalana'. Aquest és el lema que encapçalará la manifestació d'aquest dissabte 14 de juny a Barcelona (18h) amb la que la plataforma Somescola vol refermar el suport que té el model d'immersió lingüística català i, alhora, protestar contra la LOMQE i les sentències del Tribunal Suprem espanyol que qüestionen el paper del català com a llengua vehicular de l’ensenyament a Catalunya. L'Ajuntament assistirá a la manifestació amb el seu alcalde, Albert Vilà, i la regidora d'Educació, Marta Gimeno, i convida a tots els papiolencs a sumar-se a aquesta reivindicació tan important per a l'educació dels nostres fills i la cohesió social del país.

El Papiol ha participat en tots els actes que han sorgit d'aquesta plataforma que agrupa quaranta-tres entitats cíviques, culturals i de tot l’àmbit educatiu. Entre d'altres, hi ha els Esplais Catalans (ESPLAC), CCOO, l'UGT, l'Institut d’Estudis Catalans, Òmnium Cultural, la Bressola el PEN Català…

Dissabte 14, Barcelona
'Per un país de tots, decidim escola catalana'

La marxa començarà a l'encreuament entre Passeig de Sant Joan i la Gran Via a les 18.00.
Moltes colles de gegants i capgrossos d'arreu del país participaran a la manifestació.
L'organització també fa una crida perquè tots els qui ho vulguin creïn el seu propi capgros i se'l posin.
L'estació de metro que hi ha més a prop del punt on comença la marxa és la de Tetuan (L2, línia violeta). També queda a prop la de Girona (L4, línia groga). Pel que fa als trens, l'estació més a la vora és la de l'Arc de Triomf (L1, línia vermella de metro i línies R1, R3 i R4 de rodalies).

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: