Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

La nostra festa. Agraiments de l'Ajuntament.

Un moment de la Festa Major
Ampliar en una finestra emergent Un moment de la Festa Major
Data de publicació: 30.07.14
Des de l’Ajuntament del Papiol volem felicitar a totes les papiolenques i papiolencs per la seva participació a la Festa Major d’enguany. La important implicació que heu tingut als actes programats, la vivesa que impregneu a la festa i el caliu que es respira durant tots aquests dies grans del poble són les claus de l’èxit de la nostra Festa Major.

També volem agrair la feina de l'equip de festes de l'Ajuntament, a la Brigada i a la Policia Local i als Mossos d’Esquadra pel temps invertit durant aquests dies de Festa Major perquè tot fluís de la millor manera.

Volem agrair també, de forma especial, els veïns del Papiol que viuen a prop de les zones més afectades per la Festa Major. Gràcies per la vostra paciència i generositat.

És ben sabut el paper important que tenen entitats, penyes i empreses que aquest any, també, han tornat a demostrar que la implicació és clau; com també ho és pensar de forma global, en el conjunt de la festa abans que en els actes individuals perquè aquesta creixi en qualitat i ofereixi un millor gaudi a la ciutadania.

A l’Ajuntament ja ens hem posat a treballar en l’edició de 2015. No hi ha feina més estimulant que seguir preparant, conjuntament amb la ciutadania, la millor festa possible.

Moltes gràcies.

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: