Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

25 anys d’educació en l’esport

25 anys d'esport i educació al Papiol
Ampliar en una finestra emergent 25 anys d'esport i educació al Papiol
Data de publicació: 30.10.14
A finals de la temporada que ara comença, el 7 de maig de 2015, farà 25 anys de la primera reunió que es va mantenir a la Sala d’Actes de l’Ajuntament per crear l’Entitat Esport Base del Papiol. Va ser una trobada organitzada per pares i mares del Papiol que va canviar la manera d’educar els papiolencs i les papiolenques més joves en l’esport. Amb els anys, els bons resultats i la confiança dels pares i mares (que són els qui formen la seva junta directiva) i de l’Ajuntament, han convertit aquesta entitat en l’autèntic pal de paller de les activitats extraescolars al nostre poble.

L’Esport Base del Papiol és una entitat esportiva que desenvolupa programes d’esport en edat escolar i organitza actes puntuals del calendari festiu i esportiu del Papiol, com la Cursa Popular Vila del Papiol. Aquesta temporada hi ha prop de 130 joves que participen com a membres a les seves activitats i 24 monitors que els guien. La Junta de l’Esport Base està formada pels pares i mares dels membres de l’entitat i les activitats es financen gràcies als ajuts en forma de subvencions de l’Ajuntament i les quotes anuals que paguen els nens i les nenes.

Òscar Alujas, regidor d’Esports i tinent d’alcalde de l’Ajuntament del Papiol, explica que des de l’Ajuntament no ens hem cansat de donar suport i d’ajudar perquè l’Esport Base del Papiol sigui millor. La filosofia esportiva de l’equip de govern ha estat sempre potenciar l’esport al Papiol i encara més en edats infantils i juvenils. La potenciació de l’Esport Base s’entén dins d’una política en favor de l’esport que també ens ha portat a renovar al llarg d’aquests anys les instal·lacions esportives del Papiol, que en 10 anys han viscut un canvi espectacular. Ara ens falta el pavelló, que és el següent pas per tancar un cercle de renovació total. És un treball que s’haurà de fer en els propers anys”.

*L’Esport Base del Papiol compta amb cinc canals de comunicació que permeten un flux informatiu directe amb tots els seus membres i famílies.
Pàgina web: www.esportbasedelpapiol.com // Adreça electrònica: info@esportbasedelpapiol.com // Facebook: Esport Base del Papiol // Twitter: @EBPAPIOL // A més a més de diferents grups de Whatsapp per als diferents equips, cosa que ajuda a la comunicació entre els pares i els entrenadors.

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: