Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Aquest dissabte El Papiol podrà tornar a donar sang

Aquest dissabte El Papiol podrà tornar a donar sang
Ampliar en una finestra emergent El banc fa una crida als donants, encara que estiguem de vacances
Data de publicació: 16.03.16
El Banc de Sang i Teixits de la Generalitat de Catalunya anuncia que aquest dissabte 19 de març farà venir una de les seves unitats mòbils fins al Papiol. La convocatòria coincideix amb l’inici de la Setmana Santa. Davant d’això, el banc recorda que li calen més de mil donacions al dia, inclosos els de vacances, per tal de garantir que tots tinguem sang quan ho necessitem. I aprofita l’avinentesa per agrair, un cop més, la col•laboració dels papiolencs i papiolenques.

Periòdicament, El Papiol rep la visita d’una unitat mòbil de donació de sang. Aquestes visites s’emmarquen en la campanya del Banc de Sang i Teixits “Amb una vegada no n’hi ha prou”. L’anterior convocatòria, el passat 7 de novembre, una vintena de veïns i veïnes, la majoria donants habituals, es van acostar a la biblioteca Valentí Almirall per donar sang. El banc espera que dissabte el nombre de donants no sigui inferior.

La unitat mòbil s’estarà a la biblioteca municipal de 10 a 13.30 h. Hi podrà donar sang qualsevol persona sana que tingui entre 18 i 65 anys i pesi més de 50 quilos. Es recomana que les dones donin sang un màxim de tres vegades l’any i els homes un màxim de quatre; i deixar passar un mínim de dos mesos entre donació i donació. I no cal estar en dejú.

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: