Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

L’Ajuntament del Papiol s’apagarà aquest dissabte durant ‘L’hora del planeta’

L’Ajuntament del Papiol s’apagarà aquest dissabte durant ‘L’hora del planeta’
Ampliar en una finestra emergent Els fluorescents dels accessos a l’ascensor també s’apagaran, com a gest simbòlic
Data de publicació: 17.03.16
La branca espanyola de l’associació internacional per a la defensa de la natura World Wildlife Found (WWF) destaca que aquest any molts municipis petits d’arreu de l’estat Espanyol, com és el cas del Papiol, s’han adherit a la campanya que han organitzat per a aquest dissabte 19 de març al vespre: proposen que les ciutats de tot el món apaguin la llum dels edificis i monuments més importants durant 60 minuts com a gest simbòlic per cridar l’atenció contra el canvi climàtic. Durant aquesta hora, l’Ajuntament del Papiol quedarà completament a les fosques.

Normalment, les llums d’aquest edifici ja ho estan, d’apagades, durant el cap de setmana. A excepció dels fluorescents que il•luminen els accessos a l’ascensor i que, per raons de seguretat, han d’estar sempre encesos. Amb motiu de la campanya ‘L’hora del Planeta', aquest dissabte, de dos quarts de nou a dos quarts de deu, s’apagaran també aquests fluorescents.

‘L’hora del planeta’ és una campanya que va començar el 2007 a Sidney, Austràlia. En deu anys s’ha estès a tot el món. El Papiol s’hi va adherir fa dos anys.

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: