Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Primer Acte de Benvinguda als Infants d’aquest mandat

Primer Acte de Benvinguda als Infants d’aquest mandat FOT 1
Ampliar en una finestra emergent Les famílies han de demanar participar-hi dins d’un termini
Primer Acte de Benvinguda als Infants d’aquest mandat FOT 2
Ampliar en una finestra emergent L’acte s’ha fet sempre a l’escola municipal de música i dansa
Primer Acte de Benvinguda als Infants d’aquest mandat FOT 3
Ampliar en una finestra emergent L’alcalde i els 3 regidors que també van donar la benvinguda en nom de tota la població
Data de publicació: 21.03.16
Dissabte 19 de març El Papiol va rebre públicament, amb una celebració, els nadons que han anat arribant al poble. Aquests tipus de celebracions s’anomenen Actes de Benvinguda a la Comunitat. Al Papiol, el primer es va fer el juny de 2009. Des de novembre de 2014, no se n’havia celebrat cap altre. El de dissabte va ser el primer d’aquest mandat.

Van començar a celebrar-se a l’Estat Espanyol el 2004 (a Sant Boi de Llobregat, concretament). No tenen cap similitud o paral•lelisme amb els batejos religiosos, ni es plantegen com alternativa. L’objectiu és celebrar socialment l’arribada o el naixement dels nadons per mitjà d’un acte civil molt senzill.

Anteriorment, era l’alcalde qui, en nom del consistori i de tota la comunitat, donava la benvinguda als nens i nenes. La novetat de l’acte d’aquest dissabte va ser que Joan Borràs, alcalde i cap de llista d’ERC al Papiol, ho va fer acompanyat dels 3 regidors que també són caps de llista dels diferents grups polítics amb representació al consistori: Òscar Alujas (Junts pel Papiol), Jordi Bou (CDC) i Salvador Auberni (SUMEM).

En aquestes celebracions de benvinguda poden participar els infants que neixin al Papiol o que vinguin a viure amb la seva família de ben petits, que tinguin entre 0 i 2 anys i estiguin empadronats al municipi.

Les famílies han de sol•licitar participar-hi. Aquest cop ho van demanar, dins del termini per fer-ho, una quinzena de famílies.
La celebració es va fer a l’auditori de l’escola de música i dansa Miquel Pongiluppi, i va estar amenitzada per l’actuació d’alumnes d’aquest centre.

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: