Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

La Perdiu anima els papiolencs a sumar-se a la coral

La Perdiu anima els papiolencs a sumar-se a la coral
Ampliar en una finestra emergent L’actual estendard de la coral centenària del Papiol, que al llarg dels anys n'ha tingut uns quants
Data de publicació: 23.03.16
La coral La Perdiu és una d’aquelles entitats que ajuden a conservar tradicions molt antigues, com les caramelles. De fet, és l’entitat més antiga del Papiol. Fa 117 anys que es va fundar. Hi ha hagut èpoques, al llarg de tot aquest temps, que han sigut una bona colla. “Ara ens fan falta veus per garantir la continuïtat de l’entitat durant molts anys més”, explica Joan Pagès, president de la coral.

Recorden a la població que si hi ha algú interessat a formar-hi part, el grup assaja cada dimarts al vespre (de 21 a 23 h) al casal d’avis, on té el seu local. Procuren no faltar a la cita setmanal. A banda de voler conservar les tradicions, la principal motivació de totes i tots és que s’ho passen molt bé. “Ens encanta cantar”, repetien ahir a la nit l’Eulàlia i la Cèlia una i una altra vegada.

Abans de l’assaig d’ahir, durant una reunió amb el regidor de Cultura, Jordi Bou, rememoraven quan, fa anys, havien arribat a ser un grup d’unes 40 o 50 persones, o més. Ara mateix són una quinzena, i volen comptar amb més veus. “Sobretot masculines!”, va puntualitzar amb bon humor l’Ernest, un dels pocs homes del grup.

“Ens agradaria continuar cantant caramelles per Pasqua durant molt temps”, van manifestar les cantants i els cantants. “Estaria molt bé que l’entitat més antiga del Papiol continués activa molts anys més; no només per Pasqua, també per Santa Eulàlia i molts altres esdeveniments”, va expressar Jordi Bou per la seva banda.

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: