Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

El Papiol acollirà dissabte l’inici i el final d’una cursa d’orientació per Collserola

El Papiol acollirà dissabte l’inici i el final d’una cursa d’orientació per Collserola
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 29.03.16
Aquest dissabte 2 d’abril El Papiol acollirà, per segon any consecutiu, la sortida i l’arribada d’una cursa de muntanya que posarà a prova la capacitat d’orientació dels participants. La cursa es diu Rogaine Barcelona – Parc natural de Collserola, i aquest any arriba a la sisena edició. Durant 6 hores, les parelles o equips que s’hi inscriguin practicaran un esport conegut com 'rogaining'. Els escenaris de la cursa de dissabte són, un cop més, com el seu nom indica, els indrets i paratges de Collserola. Avui dimarts 29 de març finalitza el termini per apuntar-s’hi.

Les proves de 'rogaining' consisteixen a passar pels diferents controls del recorregut, cosa que dóna punts, i a fer-ho en un temps màxim. Els participants van a peu i s’ajuden d’un mapa específic, per poder-se orientar per la muntanya. El mapa és el mateix per a totes les categories, hi té indicats tots els controls i la puntuació que representa passar per cada control. No s’entrega als participants fins 30 a 15 minuts abans de començar. Està prohibit dur GPS, altímetres o podòmetres.

A banda de la prova de 6 hores, la Rogaine Barcelona inclou una modalitat popular de 3 hores. L’organització de la cursa, La Nova Fita, la considera ideal per a famílies o grups d’amics que es volen iniciar en l’esport de l’orientació. En la cursa de 3 hores es pot participar en solitari.

La sortida i la meta d’aquesta cursa estaran instal•lades a l’escola Pau Vila del Papiol.

Més información a: http://www.lanovafita.com/rc-2016-presentacio/

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: