Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Surt el segon número de la revista ‘Som Papiol’

Som Papiol 2_01
Ampliar en una finestra emergent L’objectiu és que tothom s’identifiqui amb la revista
Som Papiol 2_02
Ampliar en una finestra emergent Aquest és el número de primavera, el següent sortirà a començament de l’estiu
Data de publicació: 31.03.16
S’està repartint per les cases el número 2 del butlletí d’informació municipal del Papiol, Som Papiol, una publicació amb una capçalera que fa referència a la identitat del poble. El primer número va sortir per Nadal. Anualment se’n faran 4, a principis de primavera, estiu, tardor i a finals d’any. La distribució és gratuïta i ja es pot accedir a les versions digitals dels 2 primers números al web de l’Ajuntament.

Els responsables del govern volien una publicació amb què els papiolencs i papiolenques s’identifiquessin, i que a més de parlar de la feina de l’executiu i el Consistori, parlés molt de la dels veïns i veïnes. D’aquí el nom de la revista i de les seccions que conté. “Tots ‘Som Papiol’ i entre tots ‘Fem poble”, diuen el 7 regidors fent-ne al•lusió.

UN MIRALL DEL QUE FEM ENTRE TOTES I TOTS PER TIRAR ENDAVANT

El butlletí pretén reflectir el caràcter participatiu i cooperatiu amb què el govern vol impregnar tots els projectes que impulsa. “El futur, l’hem de construir entre totes i tots”, diu Joan Borràs, l’Alcalde.

Alguns dels temes que es tracten en aquest segon número són la constitució del Consell del Poble (secció Ho estem fent); la feina que han fet i que fan les dones grans i joves del Papiol (secció Fem poble); els plans del govern en matèria de promoció econòmica i la feina feta des dels serveis socials municipals, com l’atenció a la gent gran (secció Anem endavant); la millora de l’enllumenat públic (secció T’informem) o l’arbre genealògic que Patrimoni ha fet del Papiol (secció Tu fas Papiol), entre d’altres.

“La revista vol ser un reflex del tarannà del poble, de tot el que passa a casa nostra—explica Adrià Rius, regidor de Comunicació—. Vol ser un mirall de la feina que es fa des de l’Ajuntament, des de les entitats i les associacions i des de la ciutadania per tirar, tots plegats, endavant”.

La publicació també vol recordar d’on venim i, per això, a partir d’aquest número, incorpora una breu secció dedicada al nostre passat. En aquesta ocasió, la secció Fem memòria ens trasllada en el temps a les tradicions de la Setmana Santa de 1963 i ens explica una anècdota força curiosa relacionada amb una de les representacions teatrals de La Passió al Papiol d’aquell any.

A banda, es pot seguir l’actualitat del dia a dia al Papiol a través del web municipal i de la pàgina de l’Ajuntament a Facebook.


Podeu accedir a la versió digital de la publicació a través d’aquest enllaç: http://www.elpapiol.cat/papiol/apartats/index.php?apartat=254

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: