Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

La Diputació recomana 'El Punt' del Papiol com a model

foto el punt 01
Ampliar en una finestra emergent
foto el punt 02
Ampliar en una finestra emergent
foto el punt 04
Ampliar en una finestra emergent
foto el punt 05
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 06.04.16
L’Espai Socioeducatiu Infantil i Juvenil del Papiol, ubicat a la biblioteca municipal i conegut pels infants i joves que el freqüenten com “El Punt”, va ser l’objecte de la trobada que els serveis socials de l’Ajuntament del Papiol (a petició de la Diputació de Barcelona) van organitzar amb tècnics dels serveis socials d’altres ajuntaments la setmana passada. La jornada tècnica va tenir lloc dimecres 31 de març a la mateixa biblioteca Valentí Almirall.

Fa més de 8 anys que els serveis socials del Papiol van posar en marxa aquest espai. Primer es va dir ‘Punt Jove’ i, després, quan es va traslladar a l’edifici de la biblioteca, es va passar a dir ‘Espai Socioeducatiu Infantil i Juvenil’. Ha estat plantejat sempre com un espai amb voluntat de donar atenció i acompanyament als menors amb l’objectiu de treballar des de la prevenció.

Actualment, hi ha alguns ajuntaments, com els de La Palma de Cervelló, Corbera o l’Ametlla del Vallès, que també volen engegar un espai socioeducatiu com el del Papiol, o millorar el que ja tenen. Aquests ajuntaments van demanar assessorament per fer-ho a la Diputació de Barcelona i aquesta administració els va parlar del projecte papiolenc com a projecte de referència.

Durant tot un matí, els tècnics dels serveis socials d’aquests ajuntaments van poder fer preguntes a l’equip dels serveis socials papiolencs sobre L’Espai Socioeducatiu Infantil i Juvenil del Papiol. Es va afegir a la sessió la regidora de Serveis Socials del Papiol, Montse Garcés.

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: