Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Premiats del concurs de narrativa curta Elsa Garcia 2016

Premiats del concurs de narrativa curta Elsa Garcia 2016
Ampliar en una finestra emergent Els guanyadors i dues de les membres del jurat (al mig)
Premiats del concurs de narrativa curta Elsa Garcia 2016
Ampliar en una finestra emergent La família de l’Elsa Garcia
Data de publicació: 27.04.16
Maria Roser Ramon i Albert Grabulosa, tots dos de fora del Papiol, són els noms de la guanyadora i el guanyador de l’edició d’aquest any del concurs de narrativa breu del Papiol Elsa Garcia. El jurat del certamen, integrat per tres papiolenques, fa fer públic el veredicte divendres passsat en el marc de ‘La nit literària’ de la Setmana Cultural del Papiol d’enguany. Els títols de les obres premiades són: ‘No tingueu pressa’ i ‘Riu avall, molt a poc a poc’.

El concurs, que ha arribat ja a la 8ena edició, té com a objectiu fomentar i promoure la creació literària en llengua catalana entre joves i adults. Aquesta convocatòria ha rebut més d’una trentena de treballs d’arreu del Països Catalans. El primer premi (dotat amb 350 €) se’l va endur Maria Roser Ramon, amb el treball titulat ‘No tingueu pressa’. El segon (dotat amb 250 €) va ser per Albert Grabulosa, per ‘Riu avall, molt a poc a poc’.

El jurat de la iniciativa literària, que convoca i organitza l’Associació Setmana Cultural del Papiol, està format per Maria Alanyà, Maria Garriga i Mercè Asunción. Com cada any, l’acte de lliurament de premis d’aquest concurs van comptar amb la presència d’un dels fills de la desapareguda l’Elsa Garcia, així com del seu marit.

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: