Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

AVÍS: Informació IMPORTANT sobre la MOBILITAT pel que fa la 14a Cursa Popular Vila del Papiol, diumenge 1 de maig (a partir de les 9 h)

 Informació IMPORTANT sobre la MOBILITAT pel que fa la 14a Cursa Popular Vila del Papiol, diumenge 1 de maig (a partir de les 9 h)
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 28.04.16
La cursa que l’Esport Base del Papiol organitza per a aquest diumenge dins del programa de la Setmana Cultural de la localitat comportarà tota una sèrie d’alteracions pel que fa al trànsit rodat. L’Ajuntament del Papiol considera IMPORTANT que llegiu la informació següent sobre aquest tema. És interessant, també, que us fixeu en la senyalització per assegurar-vos de quan podreu tornar a circular pels carrers afectats pel recorregut de la cursa i de quan hi podreu tornar a estacionar els vostres vehicles.
PEL QUE FA A L’ESTACIONAMENT DE DIUMENGE 1 DE MAIG

Quedarà prohibit estacionar des de les 6 h del matí als carrers afectats pel recorregut de la carrera.

Quins són aquests carrers?

Trull – Escletxes – Pi – Joaquim Blume – Carme.


PEL QUE FA A LA CIRCULACIÓ

Quedarà prohibit circular per aquests mateixos carrers des de les 8.45 h. de diumengeL’organització de l’esdeveniment es reserva el dret de variar els horaris. Per tant, és interessant, també, que us fixeu en la senyalització per assegurar-vos de quan podreu tornar a circular pels carrers afectats pel recorregut de la cursa i de quan hi podreu tornar a estacionar els vostres vehicles.


Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb la Policia Local (93 673 20 00).Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: