Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Avis i àvies del Papiol tornen a participar en un taller de cinema com el que ja es fa fer l’any passat

Taller cinema avis 2016
Ampliar en una finestra emergent La pel·lícula es presentarà a la població a finals de juliol
Data de publicació: 06.05.16
Per segon any consecutiu, un grup d’avis i àvies del Papiol han participat en un taller cinematogràfic impulsat per les regidories de Gent Gran i Serveis Socials del Papiol i adreçat a la gent gran del poble. El taller, un cop més, ha consistit a gravar una pel•lícula, un migmetratge que compta, entre el repartiment, amb alguns actors i actrius amb una certa experiència, perquè l’any passat ja van intervenir a la pel•lícula que es va estrenar per la Festa Major, durant la nit del cinema a la fresca.

La pel•lícula d’aquest any també es presentarà en el marc de la Festa Major, a finals de juliol, i tracta sobre coses que passen en una sala d’espera. És una història en clau d’humor i amb tocs surrealistes.

Avui tocava gravar unes escenes en què els protagonistes de la pel•lícula celebraven una festa. Les actrius i els actors han aprofitat l'avinentesa i un cop han acabat el rodatge, encara amb el vestuari amb què apareixen a la cinta, han continuat amb la gresca, ballant, menjant i brindant amb cava. Tots i totes afirmen que “ha estat molt divertit” i que no els ha fet gens de vergonya posar-se davant les càmeres.

La productora que ha dinamitzat la iniciativa és la mateixa de l’any passat, Associació Cultural D.A.U.S. Han pogut participar en el rodatge tots els avis i àvies que van voler apuntar-s’hi quan aquest any se’ls va tornar a fer la proposta. La gravació ha durat unes quantes setmanes.

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: