Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Un grapat de cireres i molta imaginació: demostració culinària de la Festa de la Cirera

Un grapat de cireres i molta imaginació
Ampliar en una finestra emergent Paco Mora ens mostrarà les moltes possibilitats que ofereixen les cireres a l'hora de cuinar
Un grapat de cireres i molta imaginació
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 30.05.16
Aquests són els ingredients amb què treballarà el cuiner Paco Mora el proper dissabte 4 de juny: un grapadet de cireres i quilos d’imaginació, i productes de mercat de proximitat, assequibles i fàcils de trobar. L’objectiu que es proposa és mostrar al públic de la 34a Festa de la Cirera del Papiol les moltes possibilitats que ofereixen aquestes fruites petites, vermelles i dolces com a ingredient per elaborar, per exemple, un gaspatxo de cireres. Paco Mora serà l’encarregat de conduir la demostració culinària que proposa el programa d’activitats de la festa papiolenca, una de les activitats que més salivera fa venir.

L’organització de l’esdeveniment ha treballat aquest any per no perdre l’extracte ni l’essència de la celebració, ja que consideren que el conreu de la cirera està integrat a la identitat del poble i al seu patrimoni agrícola. Estan convençuts que no els faltarà inventiva per continuar traient suc de la cirera, així com també molts altres productes gastronòmics.

Alguns d’aquests productes gastronòmics són els que acabarà de cuinar el cuiner Paco Mora davant del públic que assisteixi a la demostració gastronòmica dissabte 4 de juny a partir de dos quarts de vuit del vespre al Pati de l’Esbarjo. D’altres, els cuinarà completament allí. Ben emplatats i presentats, els oferirà a tastar. Tot això després d’haver explicat amb detall als assistents el procés d’elaboració que haurà seguit per a cadascuna de les delícies que presenti.

Aquesta activitat és gratuïta i oberta a tothom. Tot i així, l’organització no assegura que tothom hi pugui arribar a participar, degut a que aquests tipus d’activitats funcionen millor amb un públic reduït.

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: