Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Promo 'TapaBars' de la 34a Festa de la Cirera del Papiol

Promo 'TapaBars' de la 34a Festa de la Cirera del Papiol
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 02.06.16
Estructurar la Festa de la Cirera del Papiol al voltant de la gastronomia i promocionar els bars de la localitat són alguns dels objectius d’aquest esdeveniment que tindrà lloc aquest cap de setmana. Durant dissabte i diumenge, alguns dels bars del municipi, els del centre del nucli urbà i, per tant, els que queden a prop del recinte firal de la festa, ofereixen la promoció ‘TapaBars’. La proposta és que els visitants de la fira passin pels 7 bars que participen en la promoció a fer una consumició, que inclou una tapa i una beguda.

Aquesta promoció només serà vàlida els dies de la Festa de la Cirera. Els tiquets (que són una tira en la qual consten les 7 consumicions i el nom de cada bar) es poden adquirir a qualsevol dels establiments de la promoció, que són els bars següents: Punt de Trobada (carrer de la Salut, 12), Punt i Coma (carrer de la Salut, 8), Florida (camí de Ca n'Esteve, 2), Suc de Pàmpol (carrer del Carme, 1), Mirador (carrer del Carme, 17), Jardí (carrer de Tarragona, 14) i Ting (amb emplaçament a la plaça de l’Església durant els dies de la festa).

Cada tira costa 14 euros i conté 7 consumicions. Cada consumició inclou una tapa per menjar i una beguda, que podrà ser una canya, aigua o vi de la casa.

El públic de la festa que hagi adquirit una d’aquestes tires de consumicions, podrà presentar-les a cada bar per poder gaudir d’una consumició a cada establiment.

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: