Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Els dos casos d’enterovirus al Cucut són lleus i evolucionen favorablement; i no cal establir-hi cap protocol preventiu especial

enterovirus
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 17.06.16
Segons fonts de la llar municipal d’infants del Papiol El Cucut, els dos casos que hi ha hagut al centre d’afectació neurològica causada per l’enterovirus són lleus i evolucionen favorablement. Aquests dos casos són els únics confirmats. L’equip de la llar d’infants i el regidor de Sanitat de l’Ajuntament, després d’haver parlat amb les autoritats sanitàries corresponents, informen que no és necessari establir cap protocol especial de prevenció més enllà de les recomanacions habituals d’una bona higiene, sobretot de les mans.

Al web del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya podreu trobar molta informació sobre l’enterovirus. Hi podreu llegir, per exemple, que els enterovirus són un gènere de virus ARN que circulen àmpliament entre la població i afecten milions de persones en tot el món cada any. Aquest gènere de virus inclou més de 100 serotips diferents que són responsables de quadres diversos, comuns en la població infantil. Majoritàriament produeixen quadres lleus i autolimitats i sovint les infeccions són asimptomàtiques.

http://salutweb.gencat.cat/ca/canalsalut/enterovirus/index.html

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: