Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Surt el tercer número de la revista ‘Som Papiol’

Surt el tercer número de la revista ‘Som Papiol’
Ampliar en una finestra emergent Aquest número recull les notícies més destacades del Papiol durant la primavera
Data de publicació: 04.07.16
Ha sortit ja el número 3 del butlletí d’informació municipal del Papiol, ‘Som Papiol’, una publicació amb una capçalera que fa referència a la identitat del poble. El primer número va sortir per Nadal. Anualment se’n faran 4, a principis de primavera, estiu, tardor i a finals d’any. La distribució és gratuïta i ja es pot accedir a les versions digitals dels 3 primers números al web de l’Ajuntament. En aquest número, trobareu el resum de les coses més rellevants que han passat al Papiol durant la primavera.

Alguns dels temes que es tracten en aquest tercer número són la darrera edició de la Festa de la Cirera i el nou impuls que se li ha donat (secció Ho estem fent); la 38a Setmana Cultural, que va tenir lloc a l’abril (secció Fem poble); els plans d’ocupació que s’han promocionat el darrer trimestre o la feina feta des de l’espai socioeducatiu infantil i juvenil El Punt (secció Anem endavant); la projecció que s’està fent del poble entesa com iniciativa per atraure oportunitats (secció T’informem) o el 25è aniversari de l’entitat local Esport Base (secció Tu fas Papiol), entre d’altres.

En aquesta ocasió, la secció Fem memòria ens trasllada a la revetlla de Sant Joan de 1974, any en què la Flama del Canigó va arribar al Papiol per primer cop quan la dictadura prohibia qualsevol manifestació de la cultura catalana.

Podeu accedir a les versió digital de la publicació a través d’aquest enllaç: http://www.elpapiol.cat/papiol/apartats/index.php?apartat=254

Recordeu que l’actualitat del dia a dia al Papiol es pot seguir a través del web municipal i de la pàgina de l’Ajuntament a Facebook.


Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: