Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Primera jornada d’empresaris del Papiol

Primera jornada d’empresaris del Papiol
Ampliar en una finestra emergent Autònoms, comerços o petites empreses també poden gaudir dels serveis
Data de publicació: 08.07.16
La regidoria de Promoció Econòmica del Papiol va organitzar el passat 1 de juliol una jornada adreçada a empreses instal•lades al municipi. La finalitat: informar-les de tots els serveis gratuïts dels quals es poden beneficiar per millorar el desenvolupament de la seva activitat. Uns serveis que se’ls ofereix directament des de l’Ajuntament del Papiol o a través d’altres institucions i administracions que treballen conjuntament amb l’Ajuntament a favor de la promoció econòmica, com el Consell Comarcal del Baix Llobregat, Innobaix o el Centre d’Ocupació i Serveis a les Empreses Joan N. García Nieto de l’Ajuntament de Molins de Rei.

La trobada es va fer davant d’algunes de les necessitats detectades al llarg de les diferents converses mantingudes entre Ajuntament i industrials els darrers mesos: establir lligams i crear xarxes de col•laboració entre les diferents empreses de la localitat i conèixer amb profunditat tots els serveis de què es poden beneficiar gratuïtament.

L’alcalde, Joan Borràs, i el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Medina, van presidir la reunió. Els va acompanyar Carles Portabella, com a portaveu dels empresaris dels polígons industrials. Entre els tres, van explicar què s’està fent des de l’Ajuntament per a la reactivació de les zones industrials de la població, com el pla relacionat amb la reordenació del Polígon Industrial Sud o la nova senyalització d’aquest polígon.

Alguns dels serveis dels quals es va parlar durant la jornada són la borsa de treball (gestionada directament per l’Ajuntament) o els diferents serveis que la regidoria de Promoció Econòmica del Papiol pot oferir gràcies a la col•laboració amb el centre García Nieto. Per exemple, la iniciativa Reempresa, que ofereix assistència tècnica i consultors especialitzats als empresaris que volen traspassar o cedir l’empresa a un altre o fer un canvi generacional perquè continuï l’activitat. O un servei d’assessorament a la internacionalització, en què també col•labora la Cambra de Comerç de Barcelona, que compta amb experts especialitzats en diferents països. El de la internacionalització, és un tema en el qual, segons els responsables de la promoció econòmica de la població, els empresaris papiolencs hi estan interessats.

La trobada també va servir perquè el Consorci de Turisme del Baix Llobregat expliqués als assistents els serveis d’ajuda que se’ls ofereix relacionats amb l’organització d’esdeveniments empresarials, com reunions, congressos, convencions, etc.

També es va parlar de la feina que fa el Consell Comarcal del Baix Llobregat per promocionar econòmicament la comarca, com ara, els programes Joves per l’ocupació o Promoure l’ocupació a la indústria del Baix Llobregat.

Més endavant es podrien organitzar sessions adreçades a autònoms, comerços o petites empreses, que també poden gaudir de tot aquest paquet de serveis.

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: