Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Afectació del trànsit pels correfocs de Festa Major (divendres 29)

Afectació del trànsit pels correfocs de Festa Major (divendres 29)
Ampliar en una finestra emergent Consulteu diàriament el programa per estar al cas d'aquests temes
Data de publicació: 27.07.16
Aquest divendres la Festa Major del Papiol proposa dos correfocs: un d’infantil, que començarà a les 19 h (i que farà un recorregut des de l’Església i fins a l’Ajuntament), i un altre que està programat per a les 21.30 h (amb sortida des de l’Ajuntament i traca final al la plaça de Gaudí). Amb motiu d’aquests esdeveniments, el transit rodat patirà algunes afectacions durant divendres. Heu d’estar al cas, també, dels llocs on no es podrà aparcar. És convenient que tingueu en compte aquesta notícia i la informació sobre aquests aspectes recollides al programa. I no només pel que fa a aquest dia.


AFECTACIONS DEL TRÀNSIT DE DIVENDRES 29 DE JULIOL

Als llocs següents:

• Pl. de l’Església
• C. d’A. Escarré
• C. de la Llibertat
• C. de Barcelona
• Av. de la Generalitat
• Pl. de Gaudí

PROHIBIT ESTACIONAR: de 17 h a fi d’activitat.

TALL DE CIRCULACIÓ en la zona:
15 min. abans de l’inici de cada correfoc i fins que acabin.

NOTA: Al pàrking públic de la pista ludicoesportiva, aquest dia, només s’hi podrà estacionar de 8 a 23.30 h. Amb motiu d’una activitat organitzada en aquest lloc per les penyes, quedarà prohibit deixar-hi el cotxe des de les 23.30 h i fins al final de l’activitat (Nit de Penyes).

.....................................................................................................................................................................

19 h: CORREFOC INFANTIL DE FESTA MAJOR

Amb el Grup de Diables Infantil del Papiol i els Grallers i Timbalers del Papiol

Recorregut: Sortida des de l’Església, passant pels carrers d’A. Escarré, de Barcelona i de la Llibertat fins al local dels Diables i el Cavall Armat (davant de l’Ajuntament)


12.30 h: CORREFOC DE FESTA MAJOR

Amb el Grup de Diables del Papiol, el Cavall Armat del Papiol, el Cuc de Molins de Rei, del Ball de Diables Els 7 Pecats Capitals de la Pobla de Mamufet, dels Grallers i Timbalers del Papiol

Recorregut: Sortida des del local dels Diables i el Cavall Armat (davant de l’Ajuntament), passant pels carrers de la Llibertat, de Barcelona i Avinguda de la Generalitat fins a la Plaça de Gaudí, on es farà la traca final.
Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: