Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Esport Base del Papiol inaugura la Festa Major 2016

Esport Base del Papiol inaugura la Festa Major 2016
Ampliar en una finestra emergent Xavi Clua, president de l'entitat, llegint el pregó
Data de publicació: 28.07.16
L’entitat local esportiva i social Esport Base s’ha encarregat aquest vespre d’inaugurar la Festa Major del Papiol, amb un pregó ple referències a la tasca formativa que fan tots els qui l’integren. L’Esport Base, una entitat destinada a formar persones mitjançant l’esport, aquest any està celebrant el seu 25è aniversari.

Xavi Clua, president de l'entitat, ha estat qui ha llegit el pregó en nom de tots. L'han acompanyat alguns companys de la junta i, entre ells, l'actual coordinador d'Esport Base, Albert Alujas. Precisament, Clua ha destacat la feina feta pels diferents coordinadors que hi han passat tots aquests anys.

Prèviament a les paraules del pregoner, l’alcalde també s’ha dirigit des del balcó de l’Ajuntament als veïns i veïnes. Joan Borràs ha parlat de convivència, respecte i participació com a actius de la població.

I com ja és costum des de fa uns quants anys, a continuació, s’han presentat les samarretes de totes les penyes que col•laboren i participen en l’organització de la Festa Major. Les samarretes lluiran penjades a la façana de la casa consistorial aquests dies, cadascuna d’un color i amb el distintiu de cada penya. Les samarretes s’han convertit ja en la vestimenta pròpia de la festa.

Una estona abans del pregó, batukada a ritme de samba brasilera, organitzada per la Brazilian Penya. I després, la flashmob convocada pel Centre Esportiu Municipal, el CEM El Papiol.

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: