Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Valoració molt positiva d’una Festa Major amb una participació altíssima

Valoració molt positiva de la Festa Major amb una participació altíssima
Ampliar en una finestra emergent Moment de la inauguració de la festa
Data de publicació: 01.08.16
Després de quatre dies molt intensos, El Papiol va clausurar ahir a la nit la Festa Major 2016. L’Ajuntament en fa una valoració positiva. Considera que ha estat una molt bona festa, amb una participació altíssima a tots els actes i activitats recollits al programa i amb el mínim d’incidències que comporta sempre una celebració popular d’aquest tipus.

I emfatitza, també com a clau de l’èxit de la festa, l’actitud de respecte amb què la gran majoria ha viscut aquest esdeveniment que ha pres els carrers i ho ha envaït tot, una actitud que facilita la convivència. En aquest sentit, quant als incidents relacionats amb la seguretat ciutadana, els responsables també destaquen que han estat pocs.

Amb tot, l’Ajuntament no passa per alt que sempre hi haurà aspectes de la festa que poden arribar a ocasionar molèsties a alguns veïns i per això agraeixen la paciència dels més afectats pel soroll, les afectacions del trànsit, els contenidors plens, entre d’altres. Tanmateix, afirma que es continuarà treballant perquè els inconvenients de les festes populars siguin els mínims possibles.

La festa, la va inaugurar oficialment dijous l’entitat local esportiva i social Esport Base, amb un pregó ple de referències a la tasca educativa que fan tots els qui l’integren. Quatre dies després, un espectacle teatral protagonitzat pel popular i televisiu actor Quim Masferrer i un castell de focs hi van posar el punt i final, fins l’any vinent.

L’objectiu dels qui fan el programa de la festa (Ajuntament del Papiol, entitats i penyes) és que hi hagi actes i activitats per a tothom i per a tots els públics: infantils, familiars, per al jovent, propostes per al dia i propostes per a la nit, balls, concerts, cercaviles, correfocs, gimcanes, tallers, molt d’esport (sobretot la setmana prèvia) i un llarguíssim etcètera. Aquest cop, s’ha pogut recuperar la pirotècnia per fer la clausura més espectacular, cosa que ha estat celebrada per molts veïns.

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: