Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

L’Ajuntament recupera l’excursió de la gent gran

L’Ajuntament recupera l’excursió de la gent gran
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 23.09.16
Enguany s’ha pogut reprendre l’excursió que organitzava anualment l’Ajuntament del Papiol a l’octubre per a la gent gran del poble, una activitat gratuïta per als participants i que es va deixar de fer durant un temps a causa de la crisi econòmica. La sortida es farà al mes d’octubre: dimarts 18 i dimecres 19. La mateixa excursió els dos dies. La proposta és visitar el Monestir de Vallbona i dinar a l’Espluga de Francolí.

Les inscripcions es poden fer a l’OAC de l’Ajuntament del 3 al 7 d’octubre. Hi estan convidats/des els papiolencs i papiolenques de 65 anys en amunt i que estiguin empadronats/des al Papiol.

L’Ajuntament ha treballat en la recuperació d’aquesta sortida perquè considera que activitats com aquesta fomenten la germanor entre les persones grans del poble i els dóna l’oportunitat de compartir l’experiència de descobrir o redescobrir indrets molt interessants de Catalunya.

“Es tracta d’una oportunitat per agrair als nostre avis i àvies tota l’aportació que ens han fet al llarg de la vida, i que encara ens en fan”, comenta la regidora de Benestar Social, Montse Garcés.

MONESTIR DE VALLBONA I L’ESPLUGA DE FRANCOLÍ (RUTA DEL CISTER)

El Monestir de Santa Maria de Vallbona és un monestir cistercenc, al municipi de Vallbona de les Monges, a la comarca de l'Urgell (Lleida).

És el monestir cistercenc femení més important de Catalunya, fundat a la primera meitat del segle XII. És una obra declarada bé cultural d'interès nacional.

Es troba dins la Ruta del Cister, la ruta que uneix els tres monestirs més emblemàtics de l’orde religiós del Cister a la Catalunya Nova: el de Santes Creus (a l’Alt Camp, Tarragona), el de Poblet (a la Conca de Barberà, Tarragona) i el de Vallbona (a l’Urgell, Lleida).

El dinar es farà en un restaurant de L’Espluga de Francolí (a uns 25 km per carretera de distància de Vallbona), el municipi on es troba un altre d’aquest tres monestirs, el de Poblet.

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: