Mida del text  
1 3 2
| Mapa del web   

Inauguració oficial de l’institut Lluís de Requesens, on estudien alumnes de Molins de Rei i El Papiol

Inauguració oficial de l’institut Lluís de Requesens,
Ampliar en una finestra emergent
Data de publicació: 28.10.16
Ahir al matí va quedar inaugurat oficialment el nou edifici del centre de secundària Lluís de Requesens, a Molins de Rei, on actualment estudien un centenar d’alumnes del Papiol. L’insitut, el va inaugurar pel president Puigdemont. L’alcalde del Papiol, Joan Borràs, el primer tinent d’alcalde, Jordi Bou, i el regidor d’educació, Salvador Auberni, van assistir a l’acte.

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, hi va anar acompanyat de la consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz. Van ser rebuts per l’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, i la directora del Lluís de Requesens, Francina González. La Generalitat ha invertit en el nou edifici prop de 5 milions d’euros.

El nou edifici substitueix l’antic, construït el 1970, que va quedar petit, tot i les diverses reformes i ampliacions al llarg dels anys. Alumnes i professors s’hi van traslladar a començament d’aquest curs. Un total de 620 alumnes, de primer d’ESO i fins a segon de Batxillerat, hi reben classe. La majoria d’alumnes són de Molins de Rei i un centenar, del Papiol, on no hi ha centre de secundària.

Ajuntament del Papiol
Generalitat, 7-9 · 08754 El Papiol
Tel: 93 673 02 20 · Fax: 93 673 15 39
NIF: P0815700J
En col·laboració amb: